El servei de la L10 de metro entre Gorg i La Salut, interromput per obres

  0
  gorg.jpg

  07/12/2013 – El servei de metro de l’L10 quedarà interromput els dies 6, 7 i 8 de desembre entre les estacions de Gorg i La Salut com a conseqüència dels treballs de millora de superestructura de la via que s’hi duran a terme.

  El servei de metro de l’L10 quedarà interromput els dies 6, 7 i 8 de desembre entre les estacions de Gorg i La Salut com a conseqüència dels treballs de millora de superestructura de la via que s’hi duran a terme. En concret quedarà suspès el servei a l’estació de Gorg, des de les 2 hores de divendres, 6, fins diumenge, 8. El servei es reprendrà dilluns 9, en l’horari habitual.

   

  Aquesta actuació s’ha planificat coincidint amb la festivitat de la Constitució amb la voluntat de minimitzar les afectacions als viatgers, de manera que es durà a terme en dies de baixa demanda de mobilitat urbana.

   

  Per als desplaçaments entre la zona de Gorg i el centre de Barcelona, es recomana utilitzar l’estació de Gorg de l’L2 de metro des de l’estació del mateix nom. També hi ha les opcions de la línia H10 de bus de TMB i la línia T5 del Trambesòs. Per als desplaçaments entre els barris del Gorg, La Salut i Llefià de Badalona, i els barris de Bon Pastor i Sant Andreu de Barcelona, hi ha la possibilitat de combinar el bus B4 de Tusgsal i la línia 10 de metro.

   

  D’altra banda, els usuaris de l’L10 han de tenir en compte que els dies 6,7 i 8 de desembre circularà un sol tren com a llançadora entre Bon Pastor i La Salut, amb parada a Llefià, que farà l’anada i la tornada per les mateixes andanes. Per fer el recorregut entre Llefià o La Salut i la Sagrera, serà necessari baixar a Bon Pastor i canviar de tren a la mateixa andana. Per fer el trajecte invers, de La Sagrera a Llefià o La Salut, caldrà baixar a Bon Pastor i canviar d’andana.