El Sociosanitari El Carme, Premi a l’Excel·lència Professional 2013

  0
  73
  PremiCOMB.jpg

  16/11/2013 – L'equip assistencial del centre gestionat per BSA ha estat guardonat aquesta setmana pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

  L’equip assistencial del Centre Sociosanitari El Carme, gestionat per Badalona Serveis Assistencials (BSA), ha estat guardonat amb un dels Premis a l’Excel·lència Professional 2013 concedits pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB). El lliurament dels guardons va tenir lloc dilluns a la tarda en un acte celebrat al Teatre Romea de Barcelona. Per a BSA, el premi “és un reconeixement a l’aposta que en el seu moment va fer per l’atenció sociosanitària, als esforços de molts professionals i a la preocupació constant per donar una assistència d’alta qualitat”.

   

  Per al director mèdic d’atenció sociosanitària, el doctor Joan Cunill, i a la dependència de BSA, el guardó valora “la tasca de tot l’equip del sociosanitari, no només del personal mèdic, ja que el punt més fort és la capacitat de treball en equip multidisciplinari, que és la que permet assolir uns bons resultats assistencials”.

   

  Alguns dels exponents destacats de l’aposta de BSA en matèria d’atenció sociosanitària són la Unitat de demències, la Unitat de cures pal·liatives i l’atenció domiciliària.

   

  El guardó arriba coincidint amb la celebració aquest 2013, per part de BSA, d’un seguit d’actes –institucionals, científics i lúdics- al voltant de l’evolució de l’atenció sociosanitària en els darrers 25 anys. Per a BSA, el premi del COMB posa el colofó a aquest any de celebració.

   

   

  Campanya de recollida d’aliments

   

  La Comissió de Cooperació de Badalona Serveis Assistencials (BSA) ha posat en marxa aquesta setmana una nova campanya de recollida d’aliments a diversos centre de l’organització, que durarà fins al 22 de novembre. El menjar, com en ocasions anteriors, es destinarà al Banc dels Aliments de l’Associació Social d’Amics de Gorg-Mar de Badalona.

   

  Es tracta de la cinquena iniciativa d’aquestes característiques que desenvolupa BSA i la segona que compta amb tres punts de recollida de menjar oberts a les donacions dels usuaris de l’organització i la ciutadania en general. Aquests punts es troben situats en els vestíbuls de l’Hospital Municipal de Badalona, el Centre Sociosanitari El Carme i el Centre d’Atenció Primària Nova Lloreda i estan accessibles coincidint amb els horaris dels centres. D’altra banda, hi ha espais de recollida destinats exclusivament als professionals de BSA en la majoria dels centres de l’organització.  

   

  Els aliments més necessaris són els següents: oli, pasta, arròs, llegums, llaunes en envàs obre fàcil (de tonyina, tomàquet, sardines, etc.) i galetes. És important que el menjar no estigui envasat en vidre.