Un quilo d’aliments a canvi d’un got amb la figura del Dimoni 2013

  0
  Gots solidaris.JPG

  16/11/2013 – L'Ajuntament impulsa una campanya, que té avui el seu tret de sortida, gràcies a la qual els ciutadans podran intercanviar un quilo d'aliments solidaris per un got amb la reproducció del darrer dimoni.

  L’Ajuntament de Badalona impulsa una nova campanya solidària de recollida d’aliments que té el punt de partida avui, dissabte 16 de novembre. La iniciativa inclou com a novetat que els ciutadans que aportin un quilo d’aliments rebran a canvi un got de record. L’element distintiu d’aquest got és la reproducció de la imatge del Dimoni mariner que es va cremar el passat 10 de maig durant la celebració de les Festes de Maig de la ciutat. Aquests gots han estat patrocinats per l’empresa San Miguel amb una producció inicial de 10.000 unitats.

   

  La campanya solidària s’inicia col·laborant amb la recollida massiva d’aliments que tindrà lloc, de 10 a 20 hores, al carrer Pérez Galdós. Aquesta campanya ha estat promoguda per la plataforma Marta del Castillo formada per Emilio Fernández, Pedro Baos Castellanos i l’Agrupació de Comerciants Pérez Galdós.

   

  Cal destacar també que a partir del dilluns 9 de desembre els diversos centres cívics de la ciutat tindran punts de recollida als quals es podran portar els aliments i obtenir així el got de record.