El Sónar escalfa motors a Badalona amb l’actuació ‘secreta’ del DJ Richie Hawtin

  0
  430479_10151396034060074_1209874471_n.jpg

  15/06/2016 – El DJ internacional punxarà aquesta tarda a Badalona de forma gratuïta en el marc del festival de música electrònica.

  No és el primer cop que ho fa, i aquesta vegada sembla que badalonins i badalonines seran els afortunats i afortunades. El Sónar, el festival barceloní de música electrònica i experimental per excel·lència, escalfa motors els dies previs al gruix dels seus concerts amb algunes actuacions i actes. Un dels més esperats aquesta setmana és la sessió secreta del DJ reconegut internacionalment Richie Hawtin, que punxarà a Badalona aquest dimecres.

   

  Fins ara, els seus seguidors sabien que l'artista de nacionalitat canadenca tenia previst oferir una sessió aquest dimecres en algun punt de Barcelona, sota el nom de 'dotUP BCN'. Fa algunes edicions, quan Hawtin també era un dels caps de cartell del Sónar, va actuar per sorpresa a la Boqueria, i fa un parell d'anys, a la Ciutadella.

   

  Aquest dimarts, el DJ ha fet oficial a les xarxes socials que l'enclavament escollit per a aquesta edició serà l'Skate Agora BDN, la pista a tocar de la platja al polígon Can Ribó. A partir de les 18h i fins a les 21h, Hawtin oferirà una sessió gratuïta per als amants de l'electrònica.