El Sosmatic continua amb la mala ratxa

0
    25

21/10/2015 – Segona derrota en dos partits del primer equip del CTT Badalona davant de l'Ateneu 1882 per 4-3.

Segona derrota en dos partits del Sosmatic Badalona, el primer equip del Club Tennis Taula Badalona, en un partit quasi calcat de Figueres on també es va decidir el cinquè set del setè partit. La mala notícia és que en aquest cas el rival es preveu un rival directe en la lluita per la permanència.

Jordi Miranda amb dos punts, un d'ells sobre la campana, i Angel Carrión amb un van forçar els dobles després de remuntar un 3 a 1 en contra al general. El juvenil Adrià Fernàndez encara no s'ha pogut entrenar a la categoria, tot i estar molt a prop davant de David Saiz.

Finalment, amb 3-3 al marcador, el partit es decidia als dobles de nou. Novament els badalonins, en aquesta ocasió Carrión-Fernàndez, sortien fluixos i els locals ho aprofitaven per avançar-se dos jocs a zero, però la lluita dels blaus va permetre empatar a dos després d'un tercer onze d'infart (14-16), salvant diverses pilotes de partit. El darrer i definitiu joc va començar molt bé per als interessos del Badalona (1-4), però  un temps mort vital del CTT Ateneu 1882 va aconseguir capgirar el partit (5-4) i acabar de sentenciar sense problemes (11-7).

El CTT Badalona valora com una jornada nefasta, on set de dotze partits s'han decidit als dobles i només n'ha guanyat un. El Badalona Idiomes de Primera Territorial és l'únic que es manté imbatut (3-0) i el filial de Segona Divisió aconsegueix sumar una victòria important.