El Sosmatic torna a situar-se en la zona d’ascens a Superdivisió

  0
  27
  CTT Badalona.jpg

  Després de derrotar al CTT Calella per un clar 6 a 0, mentre que el Titus cedeix tres patits al País Basc.

   

  Nova exhibició del Sosmatic Badalona a casa, aquesta vegada davant el Club Tennis Taula Calella, equip que també va assolir l’ascens la temporada passada, juntament amb els badalonins, però que ja havia militat a la Divisió d’Honor en altres ocasions i amb la mateixa plantilla.

   

  6 a 0 dels blaus que només han deixat escapar un individual al santuari, amb punts d’Antoni Prados, Adrià Fernàndez i Pere Navarro. Val a dir que els calellencs van acusar l’estat de forma d’Albert Arcos, un dels seus puntals, que encara no està al 100% després d’una operació. Amb aquest resultat, el Sosmatic torna a situar-se en zona d’ascens a Superdivisió.

   

  D’altra banda, el Titus Badalona realitzava el primer desplaçament triple de la temporada a terres basques (el pròxim serà a Saragossa contra CAI i Helios i a Pamplona). Els blaus s’enfrontaven a l’Atletiko de Donostia, el Beraun d’Errenteria i el Leka Enea d’Irun. Després d’un mal resultat a Olesa, l’equip no va millorar i va cedir els tres partits, aconseguint només un punt en el darrer individual del darrer partit. La pròxima jornada els badalonins descansen i podran fer net per encarar les dues últimes jornades de l’any amb garanties.

   

  Pel que fa a les categories territorials, bones notícies per al Tariq de Preferent i el Forn Bertran de Primera, que se situen líders, vencent a rivals directes. El Tariq, a més, continua imbatut i líder en solitari, mentre que el Forn Bertran, comparteix liderat amb dos equips més.