El sots21 del Círcol és campió a Preferent i el Natzaret assoleix la salvació a Tercera

0
    38

29/05/2017 – Maristes Ademar finalitza la temporada com el quart millor equip de Primera Catalana, mentre que el Badalonès ‘B’ haurà de jugar el tercer partit per mantenir-se a Segona.

Amb les lligues regulars ja finalitzades, el bàsquet badaloní viu temps de promocions i fases finals. El passat cap de setmana un nou equip de la ciutat va tocar el cel en categoria masculina i, a més, sent l’amfitrió d’una final a quatre. El nostre protagonista principal és el sots21 del Círcol, campió de Preferent després de guanyar dos partits de molta igualtat a la Plana.

Els deixebles de Jordi Ferrer es desfeien de la UBSA en semifinals (67-70) i se citaven amb el Pedagogium en el matx definitiu (54-58). El bloc badaloní aniria per davant en els dos primers (14-16) quarts (29-31) i se sabria recuperar amb un triple de Marc Cecilia (44-49) de la reacció protagonitzada pel seu rival (38-37). La gran defensa, el control del rebot i un bàsquet de Rubio mancant cinc minuts acabarien de trencar el matx (46-57).

L’Ademar finalitza quart

A la fase final de la Primera Catalana, i un cop certificat l’ascens a Copa, Maristes buscava proclamar-se campió de la categoria, però s’hauria de conformar amb el quart lloc. L’Ademar queia en el xoc de semifinals davant el Molins (59-70), acusant un mal segon quart (25-40), i hauria de veure com el CEB Girona (71-69) li guanyava un final a cara o creu amb una cistella de Mora. Els de Lluís Garcia no sabrien gestionar l’avantatge assolit durant el tercer període de l’encontre (46-56).

Tercer partit pel Badalonès ‘B’ i salvació pel Natzaret

Baixant fins a la promoció de permanència de Segona Catalana, observem com el Badalonès ‘B’ haurà de jugar el tercer i definitiu partit a la pista del BF Cornellà si es vol salvar. Els dimonis van desaprofitar l’opció de sentenciar el play-out, caient a casa (60-67) per culpa d’un parcial de 11 a 21 encaixat en el quart decisiu. Diumenge vinent (17h) tocarà patir per continuar a Segona.

Mentre el Badalonès ‘B’ feia un pas enrere, el Natzaret assegurava la seva continuïtat a Tercera Catalana brillant per segona ocasió en el play-off de permanència. El Sant Andreu s’havia endut el primer duel de la sèrie contra el Sallent (78-50) i tornaria a fer els deures a domicili (57-70). El bloc de Duatis tancava el tercer quart amb un bon forat de seguretat gràcies a un triple d’Aguilar i seria capaç d’encadenar dos llançaments exteriors més per obrir l’últim període amb la tranquil·litat absoluta.