El talent en els últims segons

0
    287

A Cedevita i Londres. Duess cistelles guanyadores d’Andrés Feliz per emportar-se el partit. Dues victòries claus per seguir escalant posicions a l’Eurocup i empatar en la tercera posició amb el London Lions (average perdut).

La Penya va sortit molt concentrada en l’inici, amb debut de Shannon Evans espectacular. El nou fitxtage va anotar deu punts en un instant per situar la primera diferència important al partit (6-19). A partir d’aquí, els de Carles Duran van fer la goma i, controlant el ritme del matx, continuaven per sobre. A mitjants del tercer quart, els verd-i-negres van tornar a marxar a l’electrònic (49-61), deixant, a priori, encarrilat el partit. Però costa i molt, estar concentrats durant els 40 minuts, i això és un problema per a la Penya, inclòs quan es guanya. Una apagada general, amb errors de Cook i pèrdues de Feliz, van comportar que el London Lions realitzés un parcial de 4-16 per empatar el partit (65-65). En els moments finals, la Penya va jugar amb més cap que el rival i gràcies a individualitats de Tomic i Andrews van tornar a marxar al marcador. El Lions no es va rendir i a falta de cinc segons va empatar el matx a 80. Sant Andrés Feliz va exhibir, una vegada més, com a heroi verd-i-negre per sentenciar la setena victòria consecutiva a l’Eurocup.

Dissabte, 20:45h contra Unicaja, partit clau per no distanciar-nos de les posicions de playoff. Amb Shannon Evans i, sense Allen i Vives.