El Tanatori de Badalona impulsa la xerrada ‘El dol, com afrontar una pèrdua?’

  0
  39
  tanatori.jpg

  El Tanatori de Badalona, en col·laboració amb el departament de Salut de l’Ajuntament de Badalona i la Xarxa Municipal de Biblioteques de la ciutat, organitza El dol, com afrontar una pèrdua?, una xerrada gratuïta i oberta al públic que anirà a càrrec d’Anji Carmelo, doctora en Metafísica i autora especialitzada en l’àmbit del dol. Serà el proper divendres, 18 de novembre, a les 18.30 hores, a l’Espai Betúlia de Badalona (C/ Enric Borràs, 43-47).

  L’acte té per objectiu oferir recursos d’ajuda per entendre la pèrdua i per aprendre a identificar les emocions que sorgeixen en aquests moments, així com les diverses maneres de transitar-hi. Anji Carmelo, autora d’obres com Déjame llorar o El buen duelo, oferirà una aproximació al procés de dol d’una forma humana i propera, abordant la mort amb profunditat i naturalitat. Des de PFB Serveis Funeraris, Ana Gassió, directora general de la companyia, exposa que “l’acompanyament i l’atenció a les famílies en dol és al centre de tot allò que fem. Per això, creiem essencial poder impulsar accions com aquesta, que permeten abordar la pèrdua sense tabús i que faciliten eines per aprendre a fer-ne una bona gestió emocional”.

  Per a l’empresa badalonina, el suport davant la pèrdua és un element fonamental, d’aquí que, des de fa més de 15 anys, posi a disposició de les famílies un ampli ventall de serveis en aquest àmbit, que contempla des d’activitats com xerrades, death cafès o tallers, fins a atenció psicològica individualitzada o grups de dol. Així mateix, disposa d’un fons bibliogràfic especialitzat en l’ajuda davant la pèrdua, integrat per més de 200 obres, amb títols per a adults i infants, ubicat la Biblioteca de Can Casacuberta de Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí