El teatre d’entitats amateurs de Badalona dóna el tret de sortida al Zorrilla

  0
  teatro-zorilla.jpg

  06/10/2017 – Primera obra del projecte de la programació d'aquesta tardor-hivern.

  Badalona va recuperar la iniciativa d'aplegar les entitats de la ciutat que interpreten teatre de forma no professional per elaborar i preparar algunes funcions a l'any que s'incloguin dins de la temporada oficial dels escenaris municipals.

   

  El projecte de l'obra d'entitats pretén reforçar el teixit de teatre amateur de la ciutat a través d'una producció teatral municipal liderada per professionals del sector de les arts escèniques. En aquest cas, el líder de l'obra que es representarà aquest cap de setmana, 'Temps enrere' és Xavier Ricart. Hi haurà doble funció: dissabte, a les 21 hores, i diumenge, a les 19h.

   

  Les entitats han decidit dedicar la interpretació a Gabriel Ferrater, de la Generació dels 50. La Guerra Civil i la posterior dictadura franquista és l'etapa més convulsa del segle XX al nostre país i és en aquest període que sorgeix la denominada Generació dels 50. Gabriel Ferrater, autor cabdal de la literatura catalana de la segona meitat del segle XX, és el punt de partida d'aquest viatge a través de la mirada d'una generació de poetes que ens parlen de l'amor, l'erotisme, la mort o la guerra amb un llenguatge directe i quotidià.

  “Aquesta generació que ens fa de mirall de nosaltres mateixos, en aquest moment que ens toca viure on els valors, la identitat, el que som i el que volem ser estan a l'ordre del dia de les nostres vides”.