El teatre local i infantil, protagonistes de la nova temporada de teatre

  0
  Santi Rodriguez.jpg

  07/09/2018 – Les companyies Xirriquiteula, la Badalonense i Màgic Empenta pujaran a l'escenari.

  La nova programació dels teatres Zorrilla, Principal i Blas Infante arriba carregada de 22 noves propostes, que els badalonins i les badalonines podran escollir entre els mesos de setembre i desembre d'aquest 2018. Badalona Cultura presenta nous espectacles de teatre i música on l'art badaloní, familiar i infantil seran els protagonistes de l'agenda cultural.

   

  L'actor català Oriol Broggi torna a la ciutat amb un dels clàssics universals del teatre, la més emblemàtica de les tragèdies gregues: Èdip, de Sòfocles, que a més inaugurarà la temporada el 22 de setembre, i donarà pas a Manuel Veiga amb 'Siempre a la verita tuya' el 28 de setembre.

   

  El cicle 'Badalona a escena' tornarà a l'escenari amb companyies locals com Nucli Teatre -de l'Orfeó Badaloní- amb les obres ‘Bai Ba’i i ‘Si us plau’; la Badalonense amb ‘El cant dels obrers’ per celebrar el 160è aniversari de l'entitat, i Màgic Empenta amb 'Rebeldes con guantes'.

   

  D'altra banda, el teatre familiar i infantil també serà present als escenaris badalonins amb 'Dekoncert', de Solfasirc, una fusió de circ i música premiada amb el 4t Gran Premi BBVA Zirkòlica de Circ 2018, i que podrem gaudir el 7 d'octubre al Teatre Principal. També, Dàmaris Gelabert portarà al Teatre Zorrilla, el 18 de novembre, tot el seu assortiment de cançons divertides per cantar, ballar a tota la família; mentre que La Baldufa portaran l'espectacle Safari al Teatre Blas Infante el 2 de desembre amb una girafa, un mico, un elefant i un lleó.

   

  Entre els protagonistes, trobarem a l'actor Santi Rodriguez que arribarà al Teatre Blas Infante el 18 de novembre per presentar el seu darrer espectacle 'Infarto'.

   

  Per últim, una joia teatral tancarà la temporada i també l'any 2018 amb 'El llarg dinar de Nadal', d'Alberto Díaz, amb la família Bayard, ens traslladaran als segle XIX, el 28 de desembre al Teatre Principal.