El Teatre Zorrilla celebrarà la 25a Nit de les Guineuetes el dissabte 6 d’abril

  0
  209
  zorrilla.jpg

  Els Amics del Teatre Zorrilla celebraren un any més la Nit de les Guineuetes, el dissabte 6 d’abril de 2024, al Teatre Zorrilla. Amb motiu de la celebració del XXV aniversari, Amics del Teatre Zorrilla, han volgut que hi participessin la majoria de les arts considerades escèniques, circ, màgia, dansa, música i teatre, convidant a artistes de totes aquestes activitats a interpretar uns esquetxos corresponents a la seva especialitat.

  Joaquim Kremel, Guineueta Honorífica

  Pel que fa a la Guineueta Honorífica, la junta directiva ha volgut reconèixer tota la carrera artística de Joaquim Boësch Galcerán, més conegut en el món artístic com a Joaquim Kremel. El montgatí, nascut a pocs passos de Badalona, però que tot el seu ambient, tan social, com la seva afició teatral que va despertar en plena adolescència, va tenir lloc a la nostra ciutat, fins que va optar per traslladar-se Madrid i convertir-se en un professional del món del teatre, triomfant en innumerables èxits teatrals i en diferents programes televisius.

  Les altres guineuetes han estat adjudicades a:  

  MARIA MERCÈ ESTÈVEZ FIGUEROLA.- Autodidacta, des dels 15 anys vinculada a la Dramàtica del Círcol, va iniciar-se amb Els Pastorets, aconseguint diversos premis en concursos de teatre i ella mateixa diu que encara que no tingui un putu duro, no deixa mai d’anar a Teatre.

  JAUME ARQUÉ COMAS.- Des de la creació del logo d’Amics del Teatre Zorrilla, l’any 1995, ha col·laborat desinteressadament amb el  disseny de tots els cartells, butlletes i impresos per la nostra associació, sempre d’una forma anònima.

  ELENA TARRATS GÓMEZ.- Nascuda a Barcelona, però de família íntegrament  badalonina, l’Elena s’ha convertit amb una de les actrius més importants de l’escena de la ciutat comtal, figurant com a protagonista de repartiments com L’ànec salvatge, d’Ibsen; Mar i cel i Maremar, de Dagoll Dagom i el Hamlet, dirigit per Oriol Broggi. 

  MARIA ROSA SOLDEVILA RIBALTA.- La Maria Rosa és un clar exponent d’una actriu de teatre vocacional. Va tenir els seus inicis amb l’elenc dels exalumnes dels Maristes i de la mà d’en Josep Viñallonga va formar part de les seccions dramàtiques del Centre P. Sant Josep i el Círcol Catòlic. Tota la gent de teatre recorda la seva interpretació d’Hellen Keller.

  MIQUEL GONZÁLEZ RUIZ.- Nascut a Badalona, és un dels més importants organistes del nostre país. Doctor per la Universitat d’Autònoma de Barcelona, està elaborant la catalogació, descripció i estudi dels documents contractual. Ha rebut diversos premis nacional i internacional.

  DAVID YUDES.- En David neix a Badalona i ja de ben petit engrescat per la seva mare va aprendre a ballar. En plena adolescència va guanyar un premi a Orel (Rússia ) i a patir d’aquí aconseguí algunes beques per figurar en ballets com el de Mónaco, Laussane, Nova York, guanyant diversos premis fins a arribar al Royal Ballet de Londres.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí