El Tennis Taula Badalona, campió d’hivern

0
    25

24/01/2017 – El Sosmatic finalitza la primera volta després de derrotar al potent CCT Calella per 4 a 2.

El Sosmatic, el primer equip del Club Tennis Taula Badalona, finalitza la primera volta amb el simbòlic títol de Campió d’Hivern, després de derrotar al segon classificat, el potent CTT Calella, que arribava a Badalona amb la intenció d’arrabassar-li el liderat. Amb aquesta victòria, els blaus deixen a Calella i Mataró a dos partits més l’average (de moment) i arriben a l’equador del campionat amb només una derrota, curiosament a casa i davant del novè classificat, la Universidad de La Laguna de Tenerife.

El passat dissabte, 21 de gener, amb una sala plena a vessar, els badalonins van superar als calellencs per 4 a 2, en un partit on a la vista de les alineacions s’endevinava un possible desenllaç als dobles. Obria el partit Pere Navarro amb el defensiu Abel Martínez, a qui es va imposar amb claredat. Albert Arcos, el millor jugador visitant, no van donar opcions al juvenil Adrià Fernàndez, en el primer punt i col·locava l’empat al marcador general. I va ser en el tercer punt on es va decantar la balança pels interessos locals, amb un Jordi Miranda pletòric derrotant a Adrià Mallorquí, un dels millors jugadors de la lliga que es presentava a Badalona amb un 90% d’efectivitat.

Miranda, va endur-se el partit per 3 a 1, tot i perdonar amb 9 a 5 en el tercer joc. Tot seguit, Fernàndez va passar per sobre de Martínez (11-2, 11-3 i 11-5) i Navarro tenia l’oportunitat de tancar el partit amb el sempre complicar Mallorquí. Tot semblava decidit amb els dos primers jocs (11-3 i 11-4), però el calellenc no va llençar la tovallola i es va endur el ter per 13-15. En un quart set de gran nivell i després d’un temps mort amb 9 a 9 al marcador, el badaloní va saber sobreposar-se i donar d’aquesta manera el partit al CTT Badalona. Arcos per la seva banda va ajustar l’average derrotant a Miranda.

D’altra banda, l’equip de Segona Divisió Estatal va vèncer en un complicat partit al CTT Borges per 4 a 2 i se situa quart a la classificació, a un partit de les places d’ascens a Primera.