El tercer quart tomba el Joventut Femení; el Natzaret fa suar el líder

0
    41

El Joventut Femení de Toni Madrid ha tornat a patir la superioritat d'un equip que lluitarà a la part alta de la taula a la segona fase de Copa Catalunya. Les badalonines van caure a La Plana contra el CB Lleida (40-54). Tot i això, les opcions de sumar la victòria van mantenir-se vives fins a la represa (18-27). Al tercer quart, les visitants van fer un pas endavant i la diferència va augmentar fins als 17 punts (29-46). Els darrers 10 minuts van ser un tràmit per pensar ja en la següent jornada, un partit clau contra el Terrassa.

A Primera Catalana, el Sant Andreu Natzaret de Ricard Gómez va batallar contra l'Snatt's Femení Sant Adrià B, líder del grup 1. Les badalonines van mantenir el pols durant pràcticament els 40 minuts. Dueñas va tancar el màxim avantatge local (15-11) però les adrianenques van capgirar el marcador al segon quart (27-34). Al tercer quart, un parcial de 8-0 va evitar que les liles segueixin sumant i la diferència era únicament de vuit punts al final de l'acte (47-55). El Natzaret va igualar el matx (57-57) al darrer temps però l'Snatt's va evitar qualsevol ensurt i va tancar el partit als darrers dos minuts (57-63).

Per la seva banda, la Minguella de Carles Esteve segueix sense veure la llum i va patir una nova derrota contra el Geieg (43-48). La visita a Casagemes de les gironines no va ser fàcil, ja que les blaves van protagonitzar un partit molt seriós i igualat (12-7;25-21;33-34). Desafortunadament, la Minguella va caure al darrer quart per cinc punts de diferència. Els 15 punts de Morales no van evitar la desfeta badalonina.

A Segona Catalana, la UB Llefià va superar el Caldes (64-61) i el Círcol Catòlic va caure a la pista del Sant Nicolau (71-47). A Tercera, la Llefià B va guanyar el Sant Cugat (48-32), el Sant Josep el Matadepera (59-44), El Joventut Femení B va perdre versus Can Parellada (63-55), la Minguella B contra el Premià (25-62) i Círcol B va sumar dos punts a la pista de l'Argentona (56-64).