El terror més fosc triomfa a la 10a edició del Cryptshow Festival

  0
  cryptshow.jpg

  12/07/2016 – 'Arcana', una història bruta i fosca, on el terror s'endinsa en l'espectador fins remoure'l les entranyes, ha rebut el Xè Premi Serra Circular en la desena edició de Cryptshow Festival. 

  'Arcana', una història bruta i fosca, on el terror s'endinsa en l'espectador fins remoure'l les entranyes, ha rebut el Xè Premi Serra Circular en la desena edició de Cryptshow Festival. El festival de gènere fantàstic i de terror de Badalona tanca la seva primera dècada amb un balanç molt positiu i consolidant-se com un dels festivals més innovadors del panorama català per les propostes paral·leles que ha presentat més enllà del cinema.

  Un exemple ha estat, un any més, la inauguració, on el compositor Agustí Bussom va tornar a deixar sense paraules als assistents musicant en directe Aelita de Yakov Protazanov. També va aixecar molta expectació la sessió de lectura de relats gòtics al cementiri on Marçal Font i Espí va recitar fragments d'Edgar Allan Poe, entre d'altres autors, acompanyat del saxo de Ferran Besalduch. 

  A destacar també, la Gala de Cloenda Cryptshow Festival, patrocinada per Can Soler, on l'il·lustrador Josep Maria Beà va rebre el Premi Honorífic del festival, i on el públic va poder gaudir de les anècdotes del dibuixant.

  La organització ja treballa en l'any vinent, una edició en què es vol tornar a apostar per propostes novedoses per acostar el gènere fantàstic i de terror a tots els públics i en tots els formats. 

  El Jurat de Cryptshow Festival’16 ha estat format per Ruben Lardín, Glòria Fernández, Riccardo Plaisant, Javier Rueda i Bibiana Schönhöfer.