El Tricicle cuina el seu nou espectacle a Badalona

  0
  39
  Tricicle.jpg

  21/05/2016 – El Tricicle torna a Badalona per presentar una funció prèvia del que serà el seu nou espectacle encara en construcció. 

  El Tricicle torna a Badalona per presentar una funció prèvia del que serà el seu nou espectacle encara en construcció. Aquest cap de setmana, tres de les forces còmiques més poderoses del nostre país pujaran a dalt de l’escenari del Teatre Zorrilla; un combat insuperable, el gag en estat pur: Tricicle. Aquest diumenge, a partir de les set de la tarda.

   

  Tot i que inicialment s’havien previst dues funcions, el dia 21 i el 22, cal recordar que la de dissabte a la nit va ser suspesa per motius tècnics i que hi haurà una única actuació, diumenge.

   

  Carles Sans, casteller honorífic de Badalona

   

  El trio còmic per excel·lència trepitjarà l’escenari badaloní una setmana després que un dels seus membres, Carles Sans, fos condecorat com a casteller honorífic de la Colla Micaco. Nascut i crescut a Badalona, Sans es va enfundar diumenge passat la camisa castellera com ho han fet altres anys personalitats com Mireia Belmonte, Lluís Marco o Lídia Heredia. Es tracta d’un reconeixement que trien els propis membres de la colla per votació popular i que pretén connectar l’activitat castellera a la societat de Badalona.