El veïnat del Centre reclama solucions als problemes de mobilitat del barri

  0

  L’Associació de Veïns i Veïnes del Centre de Badalona continua insistint en la seva lluita per regular la circulació i per solucionar altres problemes de mobilitat dels carrers del barri. Amb el pas dels anys s’han fet canvis de circulació o s’han segmentat carrers, fets que provoquen problemes de seguretat perquè, segons l’AV, no es fan respectar les normes. “Els horaris de càrrega i descàrrega no es compleixen i ara és pitjor perquè amb les compres online hi ha més distribució. Et pots trobar furgos a qualsevol hora del dia enmig del carrer”, explica a aquest Diari la Conxita, de l’AV.

  El carrer Sant Pere, un punt conflictiu

  Especialment el carrer Sant Pere del Centre suposa una preocupació pels seus veïns i veïnes. “Hi ha dies que hem de fer cua per comprar el pà al carrer perquè hi ha camions cargant i descargant i envaïnt la calçada”. Sense oblidar que fa 8 mesos un home va morir atropellat per un camió que donava marxa enrere.

  Des de l’AV asseguren que porten parlant anys amb tots els governs que han passat per l’Ajuntament, “però no veiem sensibilitat”, diu la Conxita. “Uns ens escolten més, uns altres menys, però la conclusió és la mateixa: no saben afrontar una problemàtica complexa. Cal que mirem la mobilitat globalment”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí