Eliminats de l’Eurocup! Decepció i tristor de la Penya als vuitens de final (73-79)

0
    34
    David Grau / CJB

Quina impotència! Quina tristor! I quina decepció! El Joventut ha quedat eliminat de l’Eurocup als vuitens de final de la competició europea. A  l’Olímpic i amb més de 6.600 persones a la graderia del pavelló. Un partit en què la Penya va tenir a tocar, però no va tenir gens d’encert als minuts finals i decisius.

El partit va començar amb la Penya dominant el marcador des del salt inicial amb un bon encert, intensitat i solidesa defensiva (14-8). Arran del temps mort de l’extècnic verd-i-negre Jaka Lakovic, l’Ulm va reaccionar i el primer quart es va anivellar, amb un parcial visitant de 3-10 (17-18).

La resposta de la Penya no va trigar a arribar i l’inici del segon quart va ser fulgurant, amb Andrés Feliz i Brandon Paul al capdavant (24-18).

Els intercanvis de cistelles i les defenses van ser els protagonistes al Palau d’Esports abans del descans, amb la Penya més encertada en atac i Joel Parra situant una màxima de set punts (33-26). Amb un 2-6 final, el marcador va arribar encara més ajustat al final del segon període (35-32).

Amb l’Olímpic fent un pas endavant a la represa, l’alè del pavelló es va traduir en l’escletxa verd-i-negra més important del partit, amb 8 punts d’avantatge badaloní (44-36). Un enorme inici del Joventut que va tenir la seva resposta visitant, amb un 2-11 que obligava el Joventut a reaccionar (46-47). 8-4 verd-i-negre en què finalitza el tercer quart (54-51) amb el partit absolutament obert.

Un intercanvi de dos triples – horrible 7/34 en tir exterior – va ser el guió en la represa del darrer quart, amb el Joventut manant sempre al marcador (59-56). El conjunt de Carles Duran va fer un pas endavant en intensitat, però amb bonus amb 5:40 encara de partit (61-60).

Amb tres minuts només de duel, el desencert va començar a agafar protagonisme a ambdues cistelles, però el factor Olímpic despertant quan més ho necessitava l’equip (63-62).

El pitjor dels parcials va arribar amb el Joventut absolutament fos i desencertat, un 2-14 que enfonsava qualsevol reacció verd-i-negra i es traduïa en la gran sorpresa i decepció de vuitens de final.