Els abonats i externs al CF Badalona ja poden formar part de la SAE

  0
  Miguel Ángel Sánchez, president del CF Badalona | Foto: Alberto Estébanez

  El CF Badalona va anunciar el passat dimecres 9 de febrer que la conversió de l’entitat escapulada en Societat Anònima Esportiva (SAE) iniciava la seva tercera i definitiva fase.

  Després de concloure la segona fase, el 42,76% era la quantitat d’accions pendent a subscriure i el 57,24% la part que ja s’havia subscrit. En la primera part d’aquesta fase, els sis socis amb accions subscrites – el setè va morir – tenien preferència en agafar més poder i força en la SAE.

  Durant aquests set dies, els socis escapulats amb aquesta autoritat podien tornar a subscriure la mateixa quantitat d’accions que van adquirir en l’anterior etapa.

  El soci que va subscriure 47 accions, per exemple, va poder subscriure 47 més. L’objectiu era intentar arribar al 100% del capital (1.045.800,00 euros) abans d’obrir la porta “a qualsevol persona que manifesti el seu compromís i voluntat de subscriure totes o part d’aquestes restants accions”. Després de finalitzar la fase preferencial, la quantitat d’accions subscrites no s’ha alterat.

  

  El 51% d’aquest 57,24% està en poder de només tres persones, entre aquests el president Miguel Ángel Sánchez. “Volem que tots els seguidors del Badalona i de la ciutat tinguin l’oportunitat de formar part d’aquest projecte. Per aquesta raó, no hem augmentat el poder en la futura SAE”, va transmetre Sánchez, un dels futurs màxims accionistes de la societat.

  A partir d’aquesta setmana qualsevol persona interessada a subscriure accions tindrà més de dos mesos de marge, amb possibilitat de subscripció oberta a tothom. El 30 d’abril serà el darrer dia per poder subscriure accions.

  “Si no s’arriba al 100%, haurem de fer un esforç més els accionistes per subscriure les accions restants”, va assegurar el president escapulat al programa ‘Minut 91’ de Badalona Comunicació.

  Els interessats hauran de manifestar la seva voluntat dirigint-se a la Junta Directiva a través del club i exposar el seu interès i compromís en aquest sentit.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí