Els Badalona Dracs es classifiquen per a semifinals

0
    59

Badalona Dracs va certificar el seu accés a les semifinals de la LNFA Sèrie A després de derrotar dissabte passat a Saragossa Hurricanes, sumant així la seva cinquena victòria consecutiva, en un duel passat per aigua i on els de Román Villamonte van dominar des dels primers minuts. Una intercepció retornada per a touchdown d’Eric Gracia després de córrer 55 iardes, va inaugurar el marcador per als locals, que en el primer quart van sumar dues anotacions més a càrrec d’Eric Ladero, després de passada d’onze iardes de Sergi Gonzalo i Jeremiah Gutiérrez, després d’una espectacular carrera de 68 iardes, que deixaven ja un clar 19-0 per als locals. Abans del descans, Gutiérrez sumaria un altre touchdown després d’una curta carrera, que situaria el 26-0 amb el qual acabaria la primera meitat.

Després del pas pels vestuaris, Alpha Jalloh inaugurava el tercer quart amb una de les seves genialitats, recorrent 72 iardes fins a la zona d’anotació i posant el momentani 32-0. Samu Arias també se sumava a la festa dels running backs, anotant el 38-0 amb una carrera de 3 iardes, abans d’arribar l’últim quart. Ja en els últims minuts i amb la “mercy rule” activada, Ladero sumava el seu segon touchdown del dia després d’un nou passi de 14 iardes del veterà Gonzalo.

Amb aquesta nova victòria, Dracs s’assegura, mancant tres partits, la seva presència en les semifinals pel títol nacional. Els de Badalona es mantenen líders amb cinc victòries i zero derrotes, seguits de Mallorca Voltors, que van descansar aquesta setmana, amb un bagatge de 3-2. Hospitalet Pioners, després del seu triomf aquest cap de setmana davant Barcelona Pagesos per 13-31 comparteix la tercera plaça amb Hurricanes, tots dos amb 3-3, mentre Pagesos tanca la taula amb 0-5. Aquest proper cap de setmana Badalona Dracs s’enfrontarà a Barcelona Pagesos (Domingo 12h. La Teixonera).

A més del primer equip, també ha estat una bona jornada per als nostres júniors de la Dracs Academy, després de la seva victòria a domicili davant Reus Imperials per 0-28 en el seu tercer partit en la Lliga Catalana Júnior. Els de Nordi Ben Mousa, després d’encaixar en la jornada anterior la seva primera derrota davant Reds, van tornar a recuperar bones sensacions en un complicat desplaçament fins a la capital del Baix Camp. Aviat se’ls va posar el partit de cara, ja que en el primer quart es van avançar amb dos touchdowns aconseguits per Ignacio Morales i Hugo González, que van deixar un favorable 0-14 després del primer parcial. Abans d’arribar al descans, ampliarien encara més l’avantatge amb una nova anotació de Morals, per a deixar el 0-21 al final de la primera meitat. En la represa els de Ben Mousa van baixar el ritme i després d’un tercer parcial sense canvis en el marcador, no seria fins als últims minuts del quart quart, quan Mattheus Fidalgo anotaria el quart touchdown de Dracs per a deixar el definitiu 0-28 després de la transformació de l’extra point de Morals, qui va acabar el partit sense fallada en els seus xuts a pals.