Els Badalona Dracs es proclamen sotcampions d’Europa

  0
  Badalona Dracs subcampeones de la I EFL Bowl.jpg

  23/07/2014 – L'equip badaloní es va traslladar a la ciutat alemanya de Kiel, on es van disputar el títol euoropeu davant els Baltic Hurricanes, que finalment els alemanys van guanyar per un 40-0.

  El passat dissabte, 19 de juliol, es va disputar la final de la EFL Bowl 2014 (European Football League) en el Kilia Stadium de la ciutat alemanya de Kiel, davant de més de 2.000 persones en un immillorable ambient, en el què uns superiors, en tots els aspectes, els Baltic Hurricanes van guanyar als Badalona Dracs per 40-0. Amb tres touchdowns en el partit, el receptor Garrett Andrews es proclamaria el jugador més valuós de la final.

   

  En els prolegòmens del patit, un helicòpter aterrava en el mig del camp per fer entrega de la pilota del partit davant de tots els assistents. Poc després, tres membres de l’armada del Seebataillon Eckernförde feien acte de presència portant el trofeu que acreditava al guanyador com campió del torneig, una vegada dipositat en un pedestal feia entrada les animadores d’Hurricanes i amb ella les banderes de ambdós països i l’europea. D’aquesta manera, estava tot llest per als dos equips per a entrar a l’estadi. Una vegada posicionats, els jugadors van sonar els himnes nacionals interpretats per Ute Schönherr, el sorteig va ser realitzat pel campió nacional de pes pesat Ruslan Chagaev.

   

  En el sorteig els Hurricanes van decidir rebre i van demostrar des del primer segon que no estaven disposats a sorpreses, i en els primers compassos del joc, un pas del quarterback Nick Lamaison amb el receptor Garret Andrews i posterior carrera aconseguirien la primera anotació. L’acció extra no va arribar a transformar. Era el torn de l’atac dels Badalona Dracs que veien com la defensa d’Hurricanes feia forjar els seus intents al fer un sack. Tornava l’atac alemany i de nou la connexió entre Lamaison i Andrews, qui tornaria a anotar després d’un nou pas, ja que l’extrapoint no pujaria al marcador, posant el 12-0 al marcador.

   

  De nou, torn dels Dracs i en el quart down amb formació de xut en el camp, una jugada d’engany  va ser aturada per la defensa d’Hurricanes. En el següents drives, Lamaison connectaria amb el receptor Philipp Schulz, qui faria pujar un nou touchdown per a l’equip local. Nassim Amroun si que anotaria aquesta ocasió posant el 19-0 amb el que va finalitzar el primer quart.

   

  L’atac dels Dracs intentaria començar el seu drive des de la iarda 15, però a causa a falses sortides i a una defensa alemanya bé posicionada, els obligava a sortir la formació de punt de nou. Un cop més, Andrews aconseguia anotar posant el 26-0 en el joc. Collins Salau aconseguiria una anotació abans d’arribar al mig temps i Amroun faria el 33-0 amb el que s’arribaria al descans.

   

  En el segon temps, els Badalona Dracs seguia intentant barrejar el joc de carrera i el pas que va ser aturat, saltant de nou la defensa dels Dracs al camp, qui mitjançant Marcos Carmona, va bloquejar un xut a pals que el recupera i aconsegueix arribar fins la iarda 25, donant una bona posició de camp, però un dels passos va ser interceptat per Jaques Huke. Lamaison tornaria amb el joc de pas i una carrera pròpia a fer avançar a Hurricanes i un pas a Collns Salou posaria el 39-0 i Amroun aconseguiria de nou una transformació posant el 40-0 al lluminós.

   

  Les accions per part d’ambdós equips es van anar succeint i les defenses aconseguien aturar els atacs, tant és així que en una jugada amb Hurricanes a la redzone dels Dracs, el pas va ser interceptat per Ruben Beltran, aconseguint l’ovalat per als Dracs, però en el partit ja no hauria més anotacions per part dels dos equips, quedant els Badalona Dracs, sotcampions de la EFL Bowl 2014.

   

  A l’entrega de medalles, l’equip Hurricanes i la seva afició van aplaudir i corejaven el nom dels Badalona Dracs, donant ànims i agraint a l’equip català a que no es rendissin en cap moment. Agraït l’equip negre i plata, no va dubtar en senyal d’esportivitat, fer-li el passadís de campió a Hurricanes, mentre recollien les medalles i la copa que els acreditava com a vencedors.

   

  Amb aquest resultat, els Badalona Dracs collita un dels seus millors palmarès en els últims anys a l’obtenir dos campionats, la Copa Catalunya i la Lliga Nacional de Futbol Americà 2014, a més dels dos subcampionats, el de la Copa d’Espanya i ara la EFL Bowl.