Els Badalona Dracs finalistes de la LNFA

0
    35
    Foto. Joan Sancho

Els Badalona Dracs es van classificar per q la final de la LNFA després de tombar a Múrcia Cobras, (40-20) en el partit de semifinals disputar a Pomar.

No va ser un matx gens fàcil pels homes d’Òscar Calatayud. Els murcians s’avançaven a la primera jugada del partit. El quarterback, Adam Salvadori, anotava el primer touchdown en cursa d’una iarda, amb la posterior anotació de Javi Martínez.

Una espectacular recepció de 40 iardes de Taylor Ekstron va donar peu al touchdown de Javi Fernández, que sumat a l’extra point de Jorge Ruiz, propiciaven l’empat al marcador. Poc abans de la finalització del primer quart, el mateix Fernández, anotava el segon touchdown badaloní, en jugada iniciada per una gran passada de Hunter Correll sobre Raúl Cernuda que deixava la pilota a 4 iardes de la línea d’anotació.

Cobras no renunciava a res, i una nova cursa de 12 iardes del seu quarterback, establien l’empat. Tots dos equips oferien un gran espectacle sobre el verd de Pomar. Una gran jugada de Hunter Correll, amb un recorregut de 34 iardes donava peu al tercer touchdown de Javi Fernández. Posteriorment, una recuperació d’Albert Pascual deixava sense opcions als visitants abans del descans.

La segona meitat de partit començava amb una forta pressió visitant que li permetia recuperar la possessió, però el seu atac també va resultar infructuós. Una cursa de 74 iardes d’Eudald Sabater obria una escletxa important al marcador, amb un 27 a 17 pels negre i plata, augmentant encara més la distància amb una passada de Correl cap a Ekstrom de 12 iardes, col•locant un gairebé definitiu 34 a 14.

A l’inici de l’últim quart, Guillem Garcia sumava un nou touchdown badaloní, amb un Murcia Cobras atacant a la desesperada, provocant un nou fumble mitjançant novament Albert Pascual. Els visitants aconseguien maquillar el resultat, amb el tercer touchdown de Salvadori, que establia el resultat definitiu.

Els Badalona Dracs disputaran la final de la LNFA contra Las Rozas Black Demons, la qual es jugarà el 25 de maig a Múrcia. Abans però, els badalonins viatjaran a Dinamarca per enfrontar-se als Triangle Razorbacks, en partit de competició europea.