Els Badalona Dracs sumen una clara victòria contra Pagesos

0
    251

Els, Badalona Dracs van debutar a casa en la 3a jornada de la LNFA Sèrie A amb un còmode triomf davant Barcelona Pagesos pel marcador de 50 a 7. Els de Roman Villamonte aconsegueixen d’aquesta manera sumar dues victòries en aquest inici de competició, fet que els manté invicte.

Pagesos, debutant enguany en la màxima categoria nacional, va tenir una bona arrencada de partit avançant-se fins i tot després de la seva primera possessió amb un touchdown d’Agustín Doeyo, més l’extra point d’Ángel Miralles, situant el 0-7, però la reacció dels locals va ser immediata.

Abans d’arribar al final del primer quart, David Martínez després de rebre una passada de 42 iardes de Alpha Jalloh i el propi Jalloh, després d’una carrera personal, li van donar la volta al marcador per a deixar el 14-7 al costat dels xuts a bastonades transformats per Sergi Güibas.

En el segon quart va arribar la sentència, després d’un parcial de 27-0 per a Dracs, amb dos touchdowns més d’un espectacular Jalloh, al costat dels de Ra’*Von Bonner i David Martínez, aquest últim després de passada del quarterback Pau Berglund, arribant-se al descans amb un contundent 41-7.

La segona meitat, amb el partit totalment decidit, poca història va tenir. Una gran acció defensiva de Devon Cathcart, va provocar un safety que va ampliar el marcador fins al 43-7 a l’inici del tercer parcial, mentre que el segon touchdown en el compte personal de Bonner després d’una altra gran carrera del running back americà, significava el definitiu 50-7, ja que en l’últim quart ja no es va moure el marcador.

El pròxim partit de Dracs serà el 10 de febrer a Montigalá, rebent la visita
    de Mallorca Voltors, equio que ha derrotat a Hospitalet Pioners, en l’altra partit de la Conferència Est d’aquesta jornada, pel resultat de 13 a 7. Voltors es manté invicte amb dues victòries, mentre que Pioners va encaixar la seva primera derrota en terres mallorquines.