Els barris de Can Clarís, Casagemes i Bufalà celebren les seves festes

  0
  32
  7.JPG

  26/05/2014 – Unes festes de barri marcades per les sardinades, botifarrades i diverses activitats esportives i culturals.

  Aquest cap de setmana, diversos barris de Badalona han estat de festa major i un d’ells han estat Can Clarís, Casagemes i Bufalà. 

   

  Dissabte, 24 de maig, des de la plaça Joan Miró, centenars de veïns feien cua i s’aplegaven a les taules per degustar algunes dels 220 Kg de sardines que l’Associació de Veïns de Can Clarís havia encarregat per a tot el públic assistent. Mentrestant, la plaça acollia espectacles musicals a càrrec dels alumnes dels grups de ball de la mateixa associació. La seva presidenta, Pilar Valient va posar en manifest que aquesta festa “no només és de barri, sinó també de Badalona” i pel que fa l’associació, “és oberta a tothom, a solucionar qualsevol problema”. Finalment va agrair als comerciants i als socis per mantenir la festa i l’associació. La festa major de Can Clarís es va acomiadar fins l'any vinent amb rom cremat per a tots el públic assistent.

   

  També, aquest cap de setmana, l’Associació de Veïns d’Iris-Sol-Casagemes ha donat el tret de sortida a la seva festa major que com cada any ha estat a la Pista Poliesportiva Iris on els veïns celebraven la tradicional sardinada i música per animar la festa. Al dia següent, diumenge 25 de maig, la plaça del Sol acollia la botifarrada i el cant d’havaneres.

   

  Per altra banda, residències, esplais, centres escolars i associacions, entre altres, es reunien a la plaça Antònia Boada per celebrar la Fira d’Entitats que l’Assocaciació de Veïns de Bufalà ha organitzat per donar inici a les seves festes. A més, es van realitzar activitats infantils de tot tipus i una demostració de tai-txi. Finalment, una botifarrada va concloure aquesta primera jornada. Destacar que les Festes de Bufalà se celebren tots els dies d’aquesta setmana, en què l’associació (plaça Maria Aurèlia Capmany, 6-9) obre les portes als veïns a realitzar una activitat esportiva gratuïta del 26 al 30 de maig. Durant la setmana es realitzaran diverses activitats esportives i culturals adreçades a tot el públic i finalment, el diumenge 1 de juny, un cop més, la plaça Antònia Boada serà escenari d’una diada esportiva i dinar popular, entre altres.