Els barris de Sant Mori de Llefià, Bufala i el Centre celebren les seves festes

  0
  79
  DSCF0673.JPG

  02/06/2015 – L'últim cap de setmana de maig, diversos barris de Badlaona han estat de festa major i uns d'ells han estat Sant Mori de Llefià, Bufalà i el Centre, però també la Morera i Pomar, entre altres.

  L'últim cap de setmana del mes de maig va estar destacat per les festes majors de diversos barris de Badalona, entre els quals van ser Sant Mori de Llefià, Bufalà i el Centre.

   

  Divendres, 29 de maig, des de la plaça de les Palmeres, l'Associació de Veïns de Sant Mori de Llefià va iniciar les seves festes amb xocolatada i un espectacle de titelles de la companyia teatral Màgic Empenta. De cara a dissabte, dia 30, va estar destacar per la sardinada popular i les actuacions de les entitats Rincón Extremeño, la rondalla Amantes de la Música de la Casa de Córdoba de Badalona i el coro rociero Aromas del Camino del Centro Cultural Rociero Andaluz Nuestra Señora de la Esperanza de Badalona, que van posar punt i final a les festes del barri.

   

  D'altra banda, l'Associació de Veïns de Bufalà també es va acomiadar el cap de setmana de les seves festes amb el Correbars, concert solidari a la parròquia de Sant Francesc d'Assís, un dinar popar i el Torneig de Dòmino, entre altres activitats esportives.

   

  Finalment, dissabte també, l'AV del Centre va celebrar la tradicional Festa a Baix a Mar, en el marc de les Festes de Maig, a la platja dels Pescadors en què una cinquantena de persones van col·laborar a la sardinada i rom cremat. La festa va ser amenitzada pel cant d'havaneres del grup Port Bo, vinguts des de Calella de Palafrugell.