Els blaus escalen posicions a l’Open de Catalunya

  0
  10
  CTT Badalona.jpg

  06/06/2018 – El CTT Badalona comptarà amb almenys quatre jugadors a la categoria Sènior ‘A’.

  Els jugadors del Club Tennis Taula – La Badalonense van tenir una bona actuació en conjunt al darrer Open de Catalunya, una mena de circuit català per categories de 24 jugadors de cadascuna que consta de tres proves al llarg de la temporada que es disputen a les seus de Reina Elisenda (Barcelona) i a Calella.

   

  El club comptarà amb almenys quatre jugadors a la màxima categoria, la Sènior ‘A’, la propera temporada, després de l’ascens d’Àlex Bocanegra que va aconseguir per primera vegada fer podi a la categoria ‘B’. Pau Lloret, descendit a la segona fase per estar participant en un torneig internacional, no va poder pujar. Al Sènior ‘A’, bones actuacions de Pau Nolis i Antoni Prados, després d’una fluixa segona fase, arribat als quarts de final i, per ben poc, no es van poder plantar a semifinals. Per la seva part, Adrià Fernàndez continua lesionat i no va poder participar-hi.

   

  En Juvenils, ascens de Sergi Bocanegra a categoria Sènior ‘B’, mentre que Xavier Montàñez, finalista, i Ferran Novell, semifinalista, recuperen el seu lloc al Juvenil ‘A’. Bones actuacions també de Pau Menino i Jan Millan que es consoliden als nivells ‘A’ i ‘B’ després dels ascensos de la segona fase.

   

  Els més petits del club: els infantils, alevins i benjamins no van tenir actuacions gaire destacades.

   

  Exhibició a la plaça de la Vila

   

  D’altra banda, el passat cap de setmana es va organitzar el passat dissabte, per primera vegada, una exhibició a la plaça de la Vila per donar a conèixer el club entre la població i recaptar fons per participar en els Campionats d’Espanya.

   

  La jornada va constar d’una petita mostra a càrrec dels joves del club i posteriorment es va deixar pales i pilotes a tothom que desitjava jugar i provar l’esport del tennis de taula.