Els Campionats d’Espanya 2021, durant el mes de juny a Galícia i Andalusia

  0
  26
  David Grau / CJB

  A causa de la situació excepcional de pandèmia, la Comissió Delegada de la FEB ha modificat les dates de la celebració dels Campionats d’Espanya de la temporada 2020-2021 i que es disputaran de forma íntegra durant el mes de juny, coincidint amb les vacances escolars d’estiu.

  Els Campionats d’Espanya han ajornat el seu calendari habitual, perquè es pugui disputar la Lliga Regular i les fases autonòmiques. En aquesta ocasió obrirà el teló l’Infantil, tant en categoria masculina com femenina, disputant-se entre els dies 12 i 18 de juny. Enllaçarà amb el Cadet, que endarrereix les seves dates fins als dies 18-24 de juny, i acabarà la temporada amb el Campionat d’Espanya Júnior, que es jugarà del 24 al 30 de juny. Un calendari que es disputarà a la inversa d’un any normal. Granada serà la seu del torneig Júnior, San Fernando (Cadis) la de Cadet i Galícia (encara sense ciutats) serà la del Campionat Infantil.

  Els tres conjunts masculins verd-i-negres i el Cadet A femení (també amb seu a Galícia) s’han classificat per a la segona fase del Campionat de Catalunya. A finals de maig, conclou la temporada regular i ja començaran les fases finals.

  D’altra banda, el torneig d’Espanya de minibàsquet, que s’havia de disputar durant la Setmana Santa, es disputarà a San Fernando del 25 al 29 de juny.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí