Els Castellers de Badalona preparen l’assalt al 4de8 al Concurs de Castells

  0
  61
  castellers a sant adria.jpg

  24/09/2016 – Els Castellers de Badalona afronten aquest cap de setmana un dels reptes més importants de la temporada.

  Els Castellers de Badalona afronten aquest cap de setmana un dels reptes més importants de la temporada. Diumenge, dia 25, l’entitat es desplaça fins a Torredembarra per participar a la primera jornada del Concurs de Castells de Tarragona, la cita més important del món casteller celebrada cada dos anys. Es tracta de la tercera participació dels badalonins, després de les edicions de 2012 i 2014, i l’encaren amb més motivació que mai.

   

  La Colla Micaco pretén fer saltar la banca aquest cap de setmana amb l’assalt als castells de 8, un pas que porten preparant molt de temps, que l’any passat no va poder ser per molt poc i pel que han assajat molt dur darrerament. “Estem en molt bona forma. Tot i que el passat dia 11 no ho vam poder demostrar per diferents circumstàncies. Hem millorat registres respecte l’any passat i volem seguir en la mateixa línia”, destaca el cap de colla, Adrià Bonet.

   

  En aquest sentit, els micaco atacaran diumenge el 4de8, tot un repte, l’objectiu més gran de la temporada i, si s’arriba a descarregar, el castell més important de la història de la colla badalonina. “La pinya és forta i amb rodatge i li tenim moltes ganes al castell. A banda, l’hem de portar a Badalona, ja que tenim un deute amb la ciutat”, subratlla Bonet.