Els comerciants de La Salut reben a l’atleta Melany Berges

  0
  45
  DSC_4425.JPG

  11/10/2016 – Centenars de veïns van aprofitar per fotografiar-se amb l’altela que ha participat en els Jocs Paralímpics de Rio 2016. 

  A ritme de batucada a càrrec dels tabalers del Can Suricato de Badalona, els comerciants del passeig de La Salut i de La Salut Alta-Pau Piferrer van rebre el passat dissabte, 8 d’octubre, a l’atleta badalonina Melany Berges.

   

  El passeig de La Salut va treure la catifa vermella per rebre a la que ha estat l’atleta més reconeguda a la nostra ciutat pel seu primer pas per uns Jocs Paralímpics, concretament a Rio 2016 celebrats durant el mes de setembre, on la badalonina va ocupar dos quarts llocs a les proves de 400 metres.

   

  Durant la rebuda, Melany Berges va rebre el suport i l’estima de centenars de veïns que aprofitaven la tarda de dissabte per donar una volta i comprar en els establiments del passeig. Com així també, molts badalonins van fotografiar-se i aconseguir una dedicatòria de l’atleta.

   

  “Ens fa molta il·lusió retre-li aquest humil i merescut reconeixement a Melany perquè és veïna nostra i ha estat treballant en alguns dels nostres comerciants del passeig. A més a més li volem donar tot el nostre suport en l’inici de la seva trajectòria esportiva”, ha remarcat el president de l’Associació de Comerciants del Passeig de La Salut, Oscar Palma.