Els comerciants del Progrés surten el carrer Guifré per primera vegada

  0
  48
  DSCF4746.JPG

  07/09/2015 – Una quarantena de botiguers i serveis del barri del Progrés celebren la seva primera fira de més de deu hores amb l'exposició de diversos productes i activitats.

  Sota el lema 'Boom de Preus', prop d'una quarantena de comerciants del barri del Progrés van omplir el carrer Guifré el passat dissabte, 5 de setembre, durant més de 10 hores amb la finalitat de donar a conèixer i potenciar una mica més el comerç de proximitat, però també a la vegada facilitar les compres als veïnes i donar la benvinguda a la nova temporada de tardor. Durant tot el dia, des del carrer de Roger de Flor fins l'avinguda de Sant Ignasi de Loiola, es van exposar productes d'alimentació, moda i complements, entre altres, però també, serveis com restauració, gestoria, psicologia i acadèmies esportives i d'idiomes.

   

  A més, la 1a Fira de Botiguers i Serveis del Progrés va comptar amb la presència de pallassos, personatges d'animació, tallers infantils, ràdio en directe, a càrrec de l'emissora badalonina Ona Mar, i altres activitats que van realitzar els mateixos comerciants. També es va sortejar vals de compra valorats en 50 euros.

   

  Des de l'entitat organitzadora, l'Associació de Botiguers i Serveis del Progrés, ha valorat positivament aquesta activitat per l'èxit de vendes i la gran acollida per part del veïnat, i no descarta en realitzar una segona edició. Ara, l'entitat es posarà a treballar en celebrar la tercera edició del seu 'outlet', que tindrà lloc a la plaça de Pompeu Fabra a principis del mes d'octubre.