Els ‘dimonis’ espanten a Salou abans de la visita del Sant Adrià a La Plana

0
    30
    Badalonès

Era qüestió de temps que el Fruit Secs Corbera AE Dimonis Badalonès comencés a exhibir de forma continuada el Llucifer que caracteritza el club badaloní. El conjunt de Xavi Riera va tornar a entrellaçar dues victòries seguides (90-92) i ho va fer a la pista del Salou, rival directe a la classificació.

El primer quart va ser igualat i no va ser fins al segon quan el Badalonès, a partir d’un gran Eric Balagué, autor de 20 punts, va obrir l’escletxa al marcador i va marxar a la mitja part per davant (34-43). Tot i això, Marc Morales -22 punts- va liderar el vendaval ofensiu dels locals i enviar el partit a la pròrroga (80-80) .

En el temps extra, el Salou no va aconseguir mantenir la línia ascendent de joc que va demostrar en l’últim quart. En canvi, el Badalonès va saber jugar les seves cartes per emportar-se una gran victòria del Pavelló Centre. Cinquena victòria de la temporada i cinquena posició que defensen els vermells abans de rebre el Sant Adrià a La Plana. Un derbi veïnal molt exigent i contra un rival ja consolidat a la categoria des de fa quatre temporades. Marcos Morales es retrobarà amb el seu ex equip dissabte a les 20h.
    Per la seva part, el Maristes Ademar de Lluìs Garcia es va topar amb la gran dinàmica de resultats que arrossega el CB Quart – cinc triomfs seguits – i va patir la quarta derrota del curs, la segona seguida. La baixa anotació des de la línia de 6,75 i la pobra puntuació durant el primer i tercer quart, (8 i 9 punts, respectivament) fa reduir força les opcions de victòria dels badalonins.

Prova d’això és que al descans s’hi va arribar amb un ajustat 29-31. Una puntuació baixa que es va mantenir amb la segona part a conseqüència de la falta d’encert dels dos equips i també per la bona defensa. Roger Franch amb 10 punts va ser el màxim anotador dels de La Plana. L’Ademar es manté sisè a la taula i en una Lliga molt i molt comprimida. La diferència de victòries entre el cuer i els de Badalona és de tan sols dos triomfs. Diumenge al matí viatjaran a Zaragoza per jugar contra l’Almozara (13h), rival directe per mantenir la categoria.