Els Dracs conquereixen la seva 10a lliga

0
    46

Els Badalona Dracs van conquerir aquest passat dissabte, el seu 10è títol de lliga, quarta consecutiva, després de passar per sobre de Las Rozas Black Demons (47-6), en una final disputada a l’estadi de La Condomina de Múrcia.

La forta pressió de la defensa badalonina li permetia recuperar la possessió ràpidament, després de la sacada inicial dels madrilenys. Aquest primer atac era aprofitat per Taylor Ekstrom, aconseguint el primer touchdown del partit. César Brugnani provocava un fumble en el segon atac dels Black Demons. Aquesta acció era culminada per Hunter Correll, amb una cursa de 18 iardes que sumada a l’extra point de Jorge Ruiz col·locava el 13 a 0 al marcador.

Amb la final ja encarrilada, la defensa negre-i-plata continuava deixant sense opcions a l’atac dels seus rivals. Ricardo Millan recuperava una nova pilota. Javier Fernández primer, i la connexió Correll-Ekstrom després, situaven un gairebé definitiu 27 a 0 al marcador. Poc abans del descans i després d’una jugada anul·lada de Raúl Cernuda, Las Rozas aconseguia un touchdown mitjançant Daniel Sanz, després de recórrer 99 iardes. Amb el 27 a 6 s’arribava al descans.

En el tercer quart, Javi Fernández percudia a la defensa madrilenya, sense trobar però el camí de l’anotació. Després d’uns minuts d’imprecisions, Hunter Correll posava l’ordre, amb una passada aèria que recollia Raúl Cernuda a l’end zone.

Amb el títol ja a la butxaca i malgrat perdre la pilota en el primer atac, el darrer quart de partit va servir per poder veure un touchdown de l’incombustible Jordi Soler,i una nova combinació entre Correll i Cernuda, la quarta passada d’anotació del jugador nord-americà, que a més, era escollit l’MVP de la final. L’extra point de Jordi Brugnani establia el resultat definitiu.

El d’enguany és el quart campionat de lliga consecutiu, consagrant-se com el rei del futbol americà espanyol, i culminant la temporada de manera brillant, invicte en l’àmbit estatal i amb una gran victòria a Dinamarca en partit de la màxima competició europea.