Els Dracs i els Firebats es retroben avui després de l’última final

  0
  46
  Dracs.jpg

  Torna la sèrie A de la Lliga Nacional de Fútbol Americà amb una segona jornada apassionant, que ens depararà un dels gran duels de la temporada. València Firebats i Badalona Dracs es veuran les cares per primera vegada després de disputar l’última final de lliga, que va acabar amb la victòria dels Dracs (24-18). Aquest serà sense cap mena de dubte el partit de la jornada, amb dos dels grans favorits al títol cara a cara per a començar a calibrar forces. Els dos van guanyar folgadament a la primera jornada i prometen un gran espectacle.

   

  El partit tindrà cita avui dissabte, 31 de gener a les 17 hores a l’Estadi del Túria. Tant els Dracs com els Firebats mantenen el bloqueig de la passada temporada i que, a més, s’han reforçat molt bé per assaltar el títol. Dracs, l’actual campió, aterra a València després de la seva exhibició davant els Pioners, als quals van derrotar por un contundent 54-14. Curtis Cannon, l’heroi de l’última final (va anotar el touchdown del triomf en una jugada de fake field goal) i Joan Carles Bartra van ser els principals botxins del conjunt de L’Hospitalet. Van convertir tres touchdown cadascú, demostrant que van començar la temporada amb gran forma. El tècnic dels Dracs, Óscar Calatayud, podrà comptar pràcticament amb tota la plantilla al complet, tot i que es dubta de la participació d’un dels fitxatges de la temporada, Nate Proulx, que va partit molèsties a l’esquena durant l’escalfament del partit davant els Pioners i encara no ha pogut debutar amb el negre i plata.

   

  Com els Drafcs, Firebats va deixar una bona targeta de presentació en el seu terreny en el derbi valencià contra els Giants. Va vèncer amb claredat (40-20) i va evidenciar que aquesta temporada torna a ser un equip temible, molt equilibrat en totes les seves línies. Els Firebats segueixen sota la batuta d’Ezequiel Martí com Head Coach, i ha reforçat el seu staff tècnic amb l’arribada del nord-americà Gavin Campbell com a coordinador defensiu. Igual que els Dracs, els valencians mantenen la columna vertebral de l’any passat, sota el lideratge de jugadors com el quarterback Chris Debowsky, Héctor Pertegaz o Pau Palau, que ja van brillar a la primera jornada davant els Giants. A més, s’han reforçat molt bé. Han arribat els nord-americans Scott Fernández i Peter Evans i els italians Andrea Pasquali i Paolo Quattrocolo i, a més, han fitxat al receptor Gonzalo Carbajosa, tot un reforç de luxe. És un dels millors en el seu lloc i davant els Giants ja va anotar dos touchdown, un després d’un espectacular retorn de 95 iardes.