Els Dracs imposen la seva llei per liderar la fase regular

0
    39

Cop d’autoritat deis Badalona Dracs en la seva visita a la localitat madrilenya de Rivas. Els homes d’Òscar Calatayud lluitaven per aconseguir el primer lloc de la fase regular, en una darrera jornada en la qual s’enfrontaven al seu màxim rival, Osos. El resultat (7-49), no deixa cap mena de dubte sobre el domini badaloní en aquesta LNFA.

Els negre i plata sortien de forma contundent, amb un primer touchdown a càrrec de Taylor Ekstron. La defensa també feia la seva feina, amb una pérdua de pilota local (fumble) culminada per Pep Tricas amb una cursa fins a la línia d’anotació. Amb un 0 a 20 a la finalització del primer quart i un 0 a 35 al descans, el matx quedava vist per sentència.

Els àrbitres van voler tenir el seu protagonisme, expulsant l’entrenador Òscar Calatayud, i al coordinador defensiu, Xus Fernández. L’assistent ofensiu, Xavi Gonzalo, va ser l’encarregat de dirigir l’equip.

Amb el matx ja finiquitat, Osos va intentar reaccionar després del descans amb la seva primera anotació. Jorge Ruiz, amb un espectacular pick off de 82 iardes, i Raul Cernuda, ja a l’últim quart, van donar el resultat definitiu.

Un cop finalitzada la fase regular, i amb la 26a victòria consecutiva en competició nacional,, i amb el primer lloc aconseguit, els Dracs s’enfrontaran als quarts de final a Hurricanes de Saragossa, equip al qual ja ha derrotat àmpliament durant la fase regular. El partit es disputarà aquest diumenge al camp de Primar, abans de l’arribada del debut europeu contra Viena Vikings el 27 d’abril, també a casa.