Els Dracs inicien la lliga derrotant per 54-14 a L’Hospitalet Pioners

0
    29
    DSCF5630.JPG

19/01/2015 – La sèrie de la Lliga Nacional de Fútbol Americà ha iniciat aquest cap de setmana amb autoritat amb un dels partits més importants, els Badalona Dracs contra L'Hospitalet Pioners.

La sèrie A de la Lliga Nacional de Fútbol Americà ha iniciat aquest cap de setmana amb autoritat amb un dels partits més importants, els Badalona Dracs contra L’Hospitalet Pioners.

Demostració de força dels actuals campions, Badalona Dracs, davant uns Pioners encara en construcció i que comencen una nova etapa aquesta temporada amb Ramón Figueroa com heach coach. Els de Badalona, un equip més fet i que a més se ha reforçat per a aconseguir revalidar el títol, va anar molt superior, movent sempre les cadenes en atac i limitant el joc ofensiu del conjunt de L’Hospitalet. Tot i així, la posada en escena dels Pioners no va anar malament, en un primer quart de tempteig amb només una anotació favorable a Dracs (6-0).

La clau va ser al segon quart. Els de Badalona es van avançar de nou (12-0), però quan els Pioners semblaven que reaccionarien amb un “fumble” a la mateixa línia de gol (el touchdown semblava ja un fet) va suposar un cop moral per als de Figueroa. Els Dracs no van desaprofitar l’oportunitat i amb un inspirat Joan Carles Bartra (3 touchdowns a la primera part, incloent un de retorn de “punt”) va deixar KO al seu rival (26-0 al descans).

A la represa, Curtis Canon (autor també de tres touchdowns) es va unir a la festa de l’equip que dirigeix Óscar Calatayud, demolidor en el joc de carrera i que va arribar a dominar per un contundent 40-0 després d’un touchdown de Javi Fernández. Els Pioners, sota la batuta del seu nou quarterback, el canadenc Brian Chris, va treure l’orgull en els minuts finals amb dos grans nous passos de touchdowns a Víctor Martín que van reduir les diferències, tot i que Dracs encara va anotar la última vegada amb un pas de Sergi Gonzalo (bon partit de quarterback negre i plata) a Ian Escoda, deixant el marcador final amb un 54-14.