Els Dracs Júnior estrenen lliga en un nou camp

  0
  badalona dracs.jpg

  14/11/2014 – Serà aquest dissabte a les 16.30h al Camp Municipal de Badalona Sud, davant els Barcelona Búfals.

  Aquest dissabte, 15 de novembre a les 16.30 hores, l’equip júnior dels Badalona Dracs inicia el seu camí a la Lliga Catalana de Fútbol Americà. La seva estrena coincidirà amb el primer partit que el club badaloní disputarà en el què serà a partir d’ara el seu camp durant els pròxims mesos. El Camp Municipal de Badalona Sud (avinguda Alfons XIII, 351-357) acollirà el duel inaugural de la 25a edició de la LCFA Júnior que enfrontarà a Badalona Dracs i Barcelona Búfals.

   

  L'equip juvenil del club negre i plata està entrenant aquesta temporada pel nou head coach, Ignasi Heras, entrenador amb una dilatada experiència a les categories inferiors d’equips com Barcelona Búfals o Mollet Dolphins i, que a més, forma part del staff tècnic de la selecció nacional. Heras tindrà com ajudant a Alfonso Molongua, un altre dels tècnics referents del conjunt badaloní.

   

  Els júniors competeixen aquesta temporada a la LCFA amb la clara intenció d’arribar a les semifinals i ser un dels equips que es classifiqui a continuació per al play off nacional. Per això haurà de competir amb grans rivals com Terrassa Reds -actuals campions de la competició-, L’Hospitalet Pioners, Barcelona Búfals, Reus Imperials i Barberà Rookies.

   

  A la plantilla júnior s’han ajuntat aquesta temporada jugadors amb gran experiència a la categoria, inclòs havent diputat ja al primer equip i algun, disputant la passada final europea a Kiel (Alemania), amb altres joves procedents de l’equip cadet i que aquesta temporada esperen donar un pas més a la seva formació. Entre ells, destacar el quarterback Guillem Pérez, juntament a Adrià Jarque, Oriol Reina, Marc Godia, Ricardo Millán o Raúl Cemuda, aquest últim arribat de Mallorca Voltors.

   

  El mateix dissabte, però mitja hora abans, es disputarà un altre duel d’aquest cap de setmana a la 25a LCFA i que serà la repetició de la final del passat any entre Terrassa Reds i L’Hospitalet Pioners. Els riberencs buscaran a Can Jofresca venjar-se de la derrota soferta en els últims segons de la passada final júnior. Per altra banda, el tercer duel d’aquesta primera jornada entre Reus Imperials i Barberà Rookies es disputarà el proper 13 de desembre a la capital del Baix Camp.