Els Dracs no podran iniciar temporada aquest diumenge

  0
  54
  Dracs.jpg

  12/01/2018 – Els Reus Imperials abandonen la lliga nacional.

  Tot estava preparat per inaugurar la nova temporada 2018 de la Lliga Nacional de Futbol Amercià (LNFA) Sèrie A, que enguany arriba a la 23a edició. 

   

  Aquest diumenge, 14 de gener, els Badalona Dracs esperaven rebre als Reus Imperials però, per motius econòmics, l'equip reusenc s'ha vist obligat a  renunciar a la seva plaça per lluitar per la copa nacional. Recordar, que els Imperials es van quedar subcampions en la passada lliga al ser derrotats pels badalonins en la gran final per 56-14. D'aquesta manera la LNFA 2018 començarà amb 14 equips que prometen una temporada apassionant que culminarà al juny amb la gran final. 

   

  A més, la Sèrie A estrena nou format amb més equips i nou sistema de competició. La fase regular es dividirà en tres grups, un de quatre i dos de cinc equips. En el grup A es troben els Badalona Dracs, Valencia Firebats, L'Hospitalet Pioners i Mallorca Voltors; mentre que el B està format per Valencia Giants, Murcia Cobras, Alicante Sharks, Granada Lions i Camioners de Coslada. Per últim, Las Rozas Black Demons, Osos Rivas, Santiago Black, Gijón Mariners i Santurzi Coyotes tanquen el grup C.

   

  La lliga nacional constarà de 10 jornades i finalitzarà el 15 d'abril. Els 12 millors disputaran els playoffs i els dies 2 i 3 de juny es disputarà la gran final a Gijón. "Enguany tindrem una competició amb molt de nivell", ha assegurat el director esportiu de la FEFA, Javier Carrasco.