Els Dracs passen a semifinals per la porta gran

0
    50

Els Badalona Dracs destrossem a Saragossa Hurricanes (49-0) als quarts de final de la LNFA. El matx ja va quedar sentenciat a la finalització del primer quart (26-0), augmentant a un 40 a 0 al descans.

El Quarter Back, Hunter Correl, malgrat patir un procés gripal, va ser novament dels més destacant, amb 24 bones passades de 26 intents, més de 200 iardes, i 4 passades de touchdown. També van destacar Edu Morlans, amb 2 touchdowns, i Taylor Ekstron, amb 175 iardes recorregudes i 2 anotacions.

El rival de semifinals, la qual es jugarà el 12 de maig a Pomar, sortirà de l’eliminatòria que disputaran Osos Rivas i Murcia Cobras. Els homes d’Òscar Calatayud ja preparen el duel europeu que els enfrontarà a Vienna Vikings, el 27 d’abril també a Pomar.

Els Juniors es queden sense lliga

L’equip júnior dels Dracs van perdre la final de la lliga catalana (LCFA) però un clar 0 a 33 contra l’Hospitalet Pioners. Els riberencs van ser superiors, tan defensivament com ofensiu, destacant l’MVP de la final Esteve Gimeno

El partit va mantenir la igualada fins al tram final del primer quart, en el que Ruiz va avançar a Pioners. En el segon quart va arribar una nova anotació riberenca, a partir de la qual va arribar una petita reacció badalonina de la mà de Lucas Masero, no arribant a la línia de touchdown.

Amb un 0 a 13 al descans, la represa va donar peu al recital del visitant Gimeno, amb dues recuperacions, i un darrer touchdown que deixava el resultat definitiu.