Els Dracs repeteixen subcampionat en la Copa Catalana Sub-13

0
    24

19/12/2017 – Els alevins van derrotar als Terrassa Reds per 26-14, però van caure per 42-16 davant els Vinarós Ironmans.

La Final a 3 de la Copa Catalana de Futbol Flag Sub-13 va començar amb els alevins dels Badalona Dracs (tercers en al fase regular) enfrontant-se als Terrassa Reds (segon classificat). El duel davant els egarencs va ser molt igualat en la seva primera meitat, però en el segon temps els badalonins van poder plasmar la seva superioritat, imposant-se finalment per un còmode 26-14.

Aquest primer triomf els oferia als negre i plata la possibilitat de disputar més tard la gran final davant l’equip castellonenc d’Ironmans. Davant els de Vinarós, grans favorits al títol, es van desfer sense problemes en la segona trobada de la Final a 3 de Reds per un clar 37-0, mostrant el gran joc que els portava a la gran final mantenint la seva condició d’invictes.

Els de Pascual eren conscients de la dificultat del repte davant els Ironmans però van començar la final amb molta il·lusió i amb la moral alta després de vèncer als Reds anteriorment.

El partit va començar amb igualtat, amb uns Dracs aguantant l’estirada del seu rival, però els castellonencs van aprofitar la seva major envergadura i rapidesa per a imposar-se i sentenciar el duel en la segona meitat, proclamant-se campions de la Copa Catalana de Futbol Flag Sub-13, després de derrotar als Dracs per 42 a 6.

Els joves badalonins sent subcampions, tot i no haver aconseguit el títol final després de la derrota davant els Ironmans, van recollir molt contents el trofeu ja que, almenys van repetir el segon lloc aconseguit en la CCFA 2016. Ara toca continuar entrenant i aprenent cada dia una mica més, de cara a la Lliga Catalana que començarà el pròxim mes de gener.