Els Dracs s’estrenen a la Lliga Catalana de Futbol Flag

  0
  44
  Badlaona Dracs Flag.jpg

  07/03/2015 – Disputaran per primera vegada aquest diumenge a  Granollers, davant els Granollers Fénix (9.50h) i Argentona Bocs (10.50h).

  Els Badalona Dracs s'estrenen aquest diumenge, 8 de març, en nova categoria. Per primera vegada, el club badaloní tindrà representació a la Lliga Catalana de Futbol Flag a la categoria Open, modalitat sense contacte derivada del futbol americà i a la categoria destinada a majors de 16 anys, jugant un total de 13 equips aquesta temporada a la LCFA Open, amb equips de tota la geografia catalana, on es barregen també jugadors i jugadores en un mateix equip.

   

  L'equip que dirigeix David Pastor, juntament amb el seu ajudant Roberto Gallardo, debutarà a primera hora del matí (9.50 hores) a les Pistes de Granollers amb l'enfrontament que obrirà la primera jornada d'aquesta lliga, i que els mesurarà als locals Granollers Fénix. Els amfitrions de la primera jornada porten ja uns quants anys a la competició, per la qual cosa, tot i no collir grans resultats, els badalonins es debutaran davant un conjunt més experimentat.

   

  A continuació i sense gaire descans, els Badalona Dracs disputaran la seva segona trobada (10.50h), aquesta vegada davant uns Argentona Bocs, que com els badalonins, debuten aquesta temporada a la LCFA Open amb una barreja de jugadors veterans i altres recentment arribats.