Els empresaris de Badalona i la Cambra de Comerç aposten per la col·laboració

  0

  09/10/2012 – La Federació Empresarial de Badalona i Associació Empresarial de Montgat signa un conveni amb la Cambra de Comerç de Barcelona per beneficiar les seves empreses i facilitar serveis mutus.

  La Federació Empresarial de Badalona i Associació Empresarial de Montgat (FEB) i la delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Barcelonès Nord van signar ahir dilluns un conveni per establir un marc de col·laboració en benefici de les seves empreses. Ambdues entitats facilitaran a les corporacions comercials serveis que puguin contribuir de manera eficient a la seva competitivitat. Es prioritzaran els serveis d’iniciació a l’exportació, d’anàlisi i obertura de nous mercats i estratègia internacional. També es preveu col·laborar en l’àmbit de la formació i la inserció laboral.

   

  Tant el president de la FEB, Josep Maria Puente, com el delegat de Cambra al nord de la comarca, Ferran Alberch, van expressar la seva satisfacció per l’acord, que representa un esforç, asseguren, per simplificar l’accés dels empresaris i emprenedors als serveis que totes dues entitats els ofereixen.

   

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, per la seva banda, va destacar el fet que entitats tan importants com la FEB i la Cambra de Comerç signin un acord com aquest en uns moments en els quals, segons ha afirmat, “toca racionalitzar esforços i col·laborar al màxim perquè el teixit empresarial i econòmic de la ciutat pugui tirar endavant”.