Els equips badalonins es preparen per la competició

  0
  futbol20martinenc20023_1_2.jpg

  06/09/13 – Finalitza la pretemporada per als equips de Badalona. Aquest cap de setmana comença la competició per als conjunts de la ciutat en busca de nous reptes. El més il·lusionat serà la Unificació Llefiá, que debutará a Primera Catalana davant els Guíxols. I, a més, il·lusionant pels aficionats donat que l'equip s'ha mostrat impecable a pretemporada, guanyant els cinc partits jugats. Guineueta, Corbera, Ripollet, Cardedeu i el juvenil del Mollet han estat les víctimes. Sí que és cert, però, que els jugadors de Souto no han jugat cap partit amb cap rival de Primera Catalana. Després d'aconseguir l'ascens la temporada passada, l'equip de Llefiá buscarà mantenir-se a la categoria. 

  El Bufalá per la seva part debutarà al Grup 4 de Tercera Catalana davant el Sant Pol al Municipal Sot de Bageny el diumenge a les 12:00. Al mateix grup conviurà amb un altre equip badaloní, la UD Àguila, qui jugarà el primer partit contra el Can Parellada CD al Municipal Can Parellada. L'Àguila, inmers en problemes amb l'Ajuntament de Badalona per buscar horaris pel seu amateur B buscarà la primera victòria del campionat després de realitzar la seva pretemporada. El conjunt badaloní va ascendir la passada temporada de quarta catalana i ha pogut mantenir un gran número de jugadors respecte l'any anterior. 

  El Lloreda CF, per la seva part, continuarà al Grup 2 de Segona Catalana i debutarà al Municipal de Can Zam davant el Singuerlin CF. Les sensacions a pretemporada han estat bones i a l'últim partit de la mateixa van guanyar a Lloreda a la UE Sant Ildefons per 3-2. 

  S'acaba la pretemporada i comença el que a tot fubolista agrada, la lliga i la competició per aconseguir els objectius marcats a principi de temporada.