Els equips de la comarca no han parat de treballar

  0
  entrenament sant josep.jpg

  03/01/13
  Tots han entrenat algun dia o altre i alguns han planificat amistosos per no perdre el ritme de competició

  El calendari de la temporada 2012/2013 ha fet que l'aturada nadalenca duri gairebé un mes.
  Entre l'última jornada de lliga (15 i 16 de desembre) i la propera (12 i 13 de gener) hi transcorren 4 setmanes plenes de dies festius i compromisos familiars.
  A alguns els haurà anat bé per recuperar els seus jugadors tocats, però d'altres acusaran aquest mes sense ritme de competició.

  Per evitar-ho, els equips de la comarca no han parat de treballar. D'entre els que han aprofitat per recuperar jugadors hi ha el Natzaret i el Montgat. Els de Vidal Sabaté van entrenar un dia en la darrera setmana de l'any, i 3 en aquesta primera que acabaran demà amb un amistós contra la Minguella de primera catalana a les 20h al poliesportiu de Pomar.
  La bona notícia pels badalonins, és que Jaume Balcells millora de la seva lesió a la mà i podria tornar aviat.

  A Montgat han recuperat plenament a Pedro Cuesta, amb molèsties al genoll que li han impedit rendir al màxim nivell durant l'últim mes. El qui no es pot exercitar és Enric Nogales, que pateix una conjuntivitis aguda.
  Els montgatins no han parat d'entrenar cap setmana deixant els caps de setmana lliures de qualsevol amistós.

  Al centre parroquial, el Sant Josep va tornar ahir dia 2 a la feina, i jugaran un amistós contra el Roser, el líder del grup 1, demà divendres a les 21h al pavelló de l'estació del nord.

  UBSA i Santa Coloma també van tornar a entrenar ahir dia 2. Tots dos busquen un rival per fer un amistós. L'UBSA el busca per demà i el Santa Coloma per dissabte al matí. Tots dos equips s'enfrontaran a la propera jornada.