Els gimnasos elaboren un manifest per reclamar la reobertura dels centres

  0
  70

  Les quatre principals associacions d’instal·lacions esportives i gimnasos de Catalunya han elaborat un manifest en el qual reclamen al Govern de la Generalitat que no tanquin els centres i es prestin a buscar solucions alternatives. Així ho justifiquen en el document: “L’esport i l’activitat física són un servei essencial i durant els mesos de confinament s’ha demostrat més que mai. Són coneguts els beneficis en la salut de les persones, tant a nivell físic com emocional, a més del reforç que implica per al sistema immunològic, tan necessari en aquest context. Les instal·lacions esportives són centres de salut”, expliquen la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (Ufec), l’Associació d’Empresaris de Clubs Catalans de Fitness (Adecaf), Gestiona, l’Associació Empresarial de Clubs de Natació de Catalunya i Indescat.

  “Les entitats signants considerem que no és necessari tancar de nou totes les instal·lacions esportives perquè tots els gestors d’instal·lacions esportives hem fet una gran inversió per a condicionar i preparar els centres per a la pràctica esportiva”. El manifest destaca, així mateix que “les dades demostren lo bé que el sector del Fitness ho està fent, amb controls de temperatura, neteja i desinfecció, aforaments reduïts, controls d’accés, etc. I el més important és que encara amb l’avanç de les Fases de la desescalada hem mantingut totes i cadascuna de les mesures per damunt fins i tot de les exigides perquè els nostres socis comprovin que els nostres centres són llocs segurs i on poden dur a terme la seva pràctica esportiva sense gens de por”.

  Per aquest motiu, s’ha convocat demà una manifestació a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, a les 11h, per defensar els drets dels centres esportius i gimnasos enfront aquestes mesures adoptades per la Generalitat i que tant perjudiquen el sector.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí