Els gitanos de Sant Roc acusen el PP d’incomplir promeses electorals

  0
  IMG_2390.JPG

  08/10/2012 – La comunitat de la zona sud reclama més neteja, millores urbanístiques i treball pel jovent; també denuncien tracte d'espectiu per part de dos regidors municipals.

  La comunitat gitana de Sant Roc acusa al govern de Garcia Albiol de no complir les seves promeses electorals i diu que se sent “utilitzada”. Això va denunciar dijous la coordinadora d’associacions gitanes de la ciutat, formada pel consell gitano o el centre caló, entre d’altres, que reclama la neteja del barri, les millores d’urbanisme i els llocs de treballs pel jovent gitano que el PP, afirmen, els hi va prometre al maig de 2011.

   

  A més, a través d’un comunicat, el col·lectiu va denunciar que els regidors Miguel Jurado i Salvador Lerma mostren “actituds racistes” i fan comentaris despectius cap al poble gitano. En aquest sentit, els gitanos de Sant Roc demanen més respecte.

   

  Des del govern municipal argumenten que s’està treballant en la zona sud de la ciutat, i posen com exemple la fa poc inaugurada comissaria a la plaça Camarón de la Isla. Admeten, però, que s’ha d’anar a més i que continuen treballant en les millores.