Els juniors dels Dracs finalitzen la fase regular invictes

0
    37

Victòria de l’equip junior dels Badalona Dracs en un espectacular partit al camp dels Barberà Roockies (46-52), en partit corresponent a la cinquena i darrera jornada de la fase regular de la Lliga Catalana de Futbol Americà en la seva categoria. Amb aquest triomf, els nois de Xavi Gonzalo finalitzen aquesta fase invictes, primers amb un balanç de 5-0. D’aquesta manera s’asseguren poder disputar a casa una hipotètica final.

El resultat final és una mostra del gran nivell mostrat pels dos millors equips de la categoria. Ja al descans el resultat era de 21 a 25, favorable als badalonins. El local Matias Castagno, amb 22 punts anotats, i el negre i plata Lucas Masero (18) van ser els grans protagonistes d’aquest matx.

Tant Dracs (5-0) com Roockies (4-1) s’han classificat directament per a les semifinals de la LCFA Junior. Els seus rivals sortiran de les eliminatòries entre Pioners i Búfals per una banda, i Pagesos contra Bocs per una altra.

Les Dracs Girls van perdre contra Búfals (8-44) a Pomar. Malgrat el resultat final, les noies de Simon Rowley van tenir les sseves opcions, sobretot a la primera part en la qual van marxar al descans amb un ajustat 8 a 18. La major experiència de les jugadores del Poblenou es va imposar durant el segon període. Alba Gutiérrez va ser l’autora d’un touchdown, mentre que Elena Leiva va anotar els dos punts posteriors