Els júniors dels Dracs vençuts pels Terrasa La Tisana Reds

0
    33

05/03/2014 – Ambun resultat ajustat de 26 a 19, els júniors dels Badalona Dracs no van aconseguir derrotar als Terrassa La Tisana Reds durant la cinquena jornada de la LCFA Júnior.

El passat diumenge, 2 de març a Terrassa, els Badalona Dracs Júniors visitaven el feu de Terrassa La Tisana Reds per a disputar la quarta jornada de la LCFA Júnior, en la què van ser vençuts per un resultat ajustat de 26 a 19.

El partit començava bé per ambdós equips a l’aconseguir fer moure les cadenes, sent Dracs mitjançant carrera de Ricardo Millán qui aconseguiria els primers punts per al conjunt de Badalona. El punt extra ho aconseguiria Xavier Oriola posant el 0 a 7 al marcador. Però poc duraria el resultat a l’aconseguir Joan Casasayas un touchdown per al conjunt local, que van fallar l’extrapoint. En el següent atac dels Dracs, la defensa de Reds provocava un safety, al placar al quarterback a la zona d’anotació posant el 8 a 7. Quasi acabant el primer quart, el conjunt egarenc aconseguiria una nova anotació mitjançant Francesc García posant el 14 a 7.

En el segon quart, les defenses es feien amb els atacs, fins arribar l’últim minut del quart, que Dracs mitjançant Xavier Oriola posant el 14 a 13 en el marcador, no anotant la possible puntuació extra. Reds no es feia esperar i una recepció de Biel Folch, feia que s’arribés a la mitja part amb un resultat de 20 a 13.

Després del descans, un tercer temps bo per als Badalona Dracs, els feia retallar les distàncies gràcies a Marc Godía que posava el 20 a 19 en el marcador. Els intents per ambdós esquadres d’una nova anotació no van arribar fins l’últim quart qui de nou Reds mitjançant Biel Folch anotava i posava el 26 a 19. En canvi, Badalona Dracs intentava cremar els últims cartutxos, però una fèrria defensa de Terrassa va fer que el marcador es quedés en el 26 a 19, no deixant la possible remuntada dels Dracs.

Ara, els júniors dels Dracs es preparen pel pròxim partir que tindrà cita aquest dissabte, 8 de març, per rebre a Montigalà als Sueca Ricers en la jornada de la LNFA Júnior.