Els manxecs de Badalona enceten les seves Jornades Culturals 2014

  0
  74
  jornades culturals centre cultural manchego.png

  17/03/2014 – Les Jornades Culturals van iniciar el dissabte 15 de març i finalitzaran el 27 d'abril amb un ampli ventall d'activitats culturals, gastronòmiques i esportives. L'acte central serà el 29 de març amb la lectura del pregó i l'entrega del Quixot i el Sancho de l'any.

  El Centro Cultural Castellano Manchego de Badalona ha iniciat aquest dissabte, 15 de març, les seves Jornades Culturals 2014 amb la elecció de la dulcinea d’enguany a ritme de música i ball.

   

  Fins el 27 d’abril el centre cultural ha programat un total de deu activitats culturals, gastronòmiques i esportives destinades als socis i sòcies per mantenir les seves arrels procedents de Castella-La Manxa. Des de campionats de dards, bitlles i passant per rebosteria, cal destacar l’acte central d’aquestes jornades culturals que tindrà cita el dissabte, 29 de març a les 20.30 hores, amb la lectura del pregó i l'entrega del Quixot i el Sancho de l’any, entre altres. També, el dia 26 d’abril es realitzarà una obra de teatre acompanyada de l’actuació de la rondalla del centre i l’entrega de trofeus dels diversos campionats esportius. Tots dos actes tindran lloc a la seva seu ubicada al carrer Vallès, número 7.

   

  Finalment, el 27 d’abril, a les 10h, finalitzaran les jornades culturals amb una missa a la parròquia de Sant Antoni de Llefià. I posteriorment, la nau 3 del Centre Cultural l’Escorxador acollirà les interpretacions de balls regionals de la comunitat autònoma i la degustació de pisto manxec.