Els Micaco conquereixen el primer set de la temporada

  0
  castellers.jpg

  18/03/2014 – La colla badalonina es treu l'espina de fa dues setmanes i descarrega un 4 de 7 en la seva diada d'inici.

  Els Castellers de Badalona han celebrat aquest diumenge la seva diada d'inici de temporada, que tradicionalment dóna el tret de sortida a les seves actuacions després de la Festa de l'Espàrrec.

   

  Acompanyats dels Castellers de Sant Cugat i de la Colla Castellera Jove de Barcelona, els de la camisa micaco van arrencar la diada amb un pilar de 4 per donar pas a un 4 de 6 amb agulla a primera ronda que no va presentar cap complicació per descarregar-se. A segona ronda, els badalonins van voler treure's l’espina dels intents desmuntats del 3 de 7 d'ara fa dues setmanes i van tornar a atacar les construccions de 7 pisos, aquest cop amb l'estructura del 4 de 7. El castell va pujar a un bon ritme i, tot i que a la baixada va anar perdent mides, la seguretat amb que es va descarregar demostra la bona feina feta als assajos.

   

  Després de l'alegria pel primer castell de 7 de la temporada, els Castellers de Badalona van descarregar a tercera ronda una torre de 6 que, tal i com va quedar demostrat, tenen perfectament controlada. Per acabar la diada, els locals van bastir dos pilars de 4 simultanis.