Els Micaco descarreguen el 5de7 més matiner de la seva història

  0
  49
  castellers inici.jpg

  29/03/2017 – L'inici de temporada confirma el bon moment de la colla i el relleu del treball del curs passat.

  Aquest diumenge els Micacos van trencar registres en la ja tradicional diada d'inici de temporada a la rambla de Badalona, assolint la millor diada feta per aquestes dates al costat dels Castellers de Terrassa i els Margeners de Guissona. Amb la diada d'aquest diumenge, la Colla Micaco s'ha superat amb el primer 5d7 de l'any i el més matiner de la seva història.

   

  La diada es va iniciar amb el segon 4d7p de la temporada que, a excepció d'algun insignificant problema a pinyes resolt ràpidament, es va poder executar amb més tranquil·litat que el del diumenge passat.

   

  En segona ronda, els micacos van portar el plat fort del dia, el 5d7, que va pujar nerviós i bellugadís i, amb tot el pom de dalt a sobre i certs nervis a pinyes, el castell va començar a patir. Tot i així, el treball va permetre descarregar-lo. Un cinc que s'ha avançat més d'un mes, ja que mai s'havia assolit abans de festes de maig.

   

  Per arrodonir la diada, en tercera ronda van executar el 4de7, de nou en versió lleugera i que no els va presentar cap complicació. La diada va concloure amb un vano de cinc, el primer de l'any també, que va donar peu a la millor diada d'inici de la temporada i la millor arrencada de la història dels micacos.